Magnus Sandberg: +46 (0) 70 292 89 63 

Vilka är vi

Vi har vårt huvudkontor i Hedensted i Jylland (Danmark) Dessutom har vi våra handlare bosatta i Alingsås i Sverige och Skanderborg i Danmark.
 

Syfte

Vårt syfte är att köpa och sälja varor inom EU, så att vi genom försäljning och distribution av produkter bidrar till att säkerställa optimal användning. Vi tror att vi skapar värde genom att öka möjligheterna för både inköp och försäljning inom EU och genom att se till att produkterna är tillgängliga där det behövs! Till förmån för både våra kunder och leverantörer. Vi uppnår våra mål genom ett stort nätverk inom EU, med särskilt fokus på Sverige och Danmark.
 

Det handlar vi med

Vår kärnkompetens är handel med spannmål och råvaror till foder och livsmedel inom EU. Vi har ett stort nätverk i Europa både konventionella och ekologiska produkter. Vi köper och levererar alltid direkt mellan våra leverantörer och kunder så att varorna flyttas så lite som möjligt.

Genom våra partners kan vi nästan alltid erbjuda transportlösningar så att du får varorna levererade/avhämtade upp vid rätt tidpunkt och plats.

Läs mer på de andra sidor eller tak som direkt kontakt med oss via telefon eller via kontaktformuläret.
Kontakta oss
Du är välkommen att kontakte oss om du har någon fråga på telefon:
+46 (0)702 92 89 63 (Magnus Sandberg)
eller via kontaktformulären nedan:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Besked:
 
ScanGrain ApS | Mimersvej 1 | DK-8722 Hedensted | Tel: +45 7610 4040 | Scangrain@scangrain.com | CVR/VAT: (DK)31862493